Apparaten en accessoires
Veganer Nudelsalat
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
10 Portionen
Ingrediënten
-
Farfalle vegan500 g
-
Öl neutral270 g
-
Sojadrink ungesüßt200 g
-
Zitronensaft20 g
-
Agavendicksaft1 TL
-
Senf vegan30 g
-
süßer Senf vegan30 g
-
gemischte Kräuter, tiefgefroren3 EL
-
Knoblauch, gemahlen1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Brokkoliröschen200 g
-
rote Paprika in Stücken1
-
Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft1 Dose
-
Tomaten geviertelt, entkernt2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
2002 kJ /
478 kcal
Vetten
29 g
Vezels
4.9 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegane Bolognese
50min
Veganer Marmorkuchen
1u. 20min
Veganes Zaziki mit Dampfgemüse
40min
Veganer Kirsch-Käsekuchen
5u.
Vegane Donauwellen
4u. 15min
Veganer Mango-Kokos-Kuchen ohne Backen
6u. 20min
Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins
1u. 10min
Espresso-Mandel-Veganisu
6u.
Vegane Mac and Cheese
1u.
Vegane Eierspeise
10min
Vegane Lasagne
1u. 50min
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkohl
2u. 20min