Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Farfalle, vegan
- 270 g Öl, neutral
- 200 g Sojadrink, ungesüßt
- 20 g Zitronensaft
- 1 TL Agavendicksaft
- 30 g Senf, vegan
- 30 g süßer Senf, vegan
- 3 EL gemischte Kräuter, tiefgefroren
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Brokkoliröschen
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 2 Tomaten, geviertelt, entkernt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2002 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espresso-Mandel-Veganisu
6 Std.
Veganer Kirsch-Käsekuchen
5 Std.
Vegane Donauwellen
4 Std. 15 Min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1h 45min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35 min
Soja-Bolognese
40min
Vegane Eierspeise
10 min
Veganes Zaziki mit Dampfgemüse
40min
Vegane Bolognese
50 Min
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 20min
Tofu-Bolognese
40min
Veganer Marmorkuchen
1h 20min