Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany

Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany

3.8 32 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 45min
25 kromek

Ingrediënten

  • 500 g wody
  • 3 łyżeczki zakwasu z quinoa np. BioVegan®
  • 10 g drożdży świeżych pokruszonych
  • 350 g mąki ryżowej
  • 150 g mąki gryczanej
  • 1 łyżeczka soli

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 25 kromek

Eiwitten 46 g
Calorieën 7617 kJ / 1802 kcal
Vetten 13 g
Vezels 26 g
Koolhydraten 132 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...