Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II

4.1 27 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
580 g

Ingrediënten

  • 150 g kaszy jaglanej
  • 150 g płatków owsianych bezglutenowych
  • 2 łyżki nasion babki jajowatej
  • 130 g skrobi ziemniaczanej
  • 130 g skrobi kukurydzianej
  • 1 opakowanie suchych drożdży (7 g)
  • 2 - 3 łyżeczki cukru trzcinowego
  • 1 łyżeczka soli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 340.9 mg
Eiwitten 6.7 g
Calorieën 1493.4 kJ / 356.7 kcal
Vetten 2.8 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraten 78.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...