Prowansalski baton z migdałami i miodem

Prowansalski baton z migdałami i miodem

4.4 10 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 40min
8 porcji

Ingrediënten

  • 400 g migdałów, blanszowanych
  • 2 płaty andrutów
  • 400 g miodu płynnego
  • skórka otarta z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek, ilość do smaku

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Eiwitten 10 g
Calorieën 1926 kJ / 460 kcal
Vetten 27 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...