Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g płatków owsianych
- 500 g wody
- 25 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 2 łyżki miodu
- 100 g oleju słonecznikowego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia dłoni
- 200 g mąki żytniej
- 380 g mąki chlebowej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i dłoni
- 1 ½ łyżeczki soli
- ½ - 1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, suszonych (optioneel)
- mąka chlebowa, ilość do oprószenia dłoni
- olej
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grissini - paluchy chlebowe
3h
Placek z ciecierzycy z warzywnym dipem curry
1h 20min
Ziemniaczane podpłomyki
13 Std.
Libańskie chlebki z zatarem i sałatką z kaszy pęczak
2h 20min
Podpłomyki w libańskim stylu
2h 20min
Chlebki duńskie Bożeny Małek
1h 40min
Fougasse - chleb francuski
2 Std.
Chlebki z serem feta i koperkiem
1 Std. 30 Min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 Min
Chlebki śródziemnomorskie
1 godz. 5 min
Bułeczki jogurtowe
1 Std.
Ciabatta
4h 40min