Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g wody
- 2 łyżeczki suchych drożdży (8 g)
- 85 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski, kopystki i papieru
- 300 g mąki pszennej
- 1 ¼ łyżeczki soli
- 4 łyżeczki przyprawy za'atar (patrz wskazówka)
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 437 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 Min
Samosy z farszem ziemniaczanym
1hod. 40min
Libańskie chlebki z zatarem i sałatką z kaszy pęczak
2 Std. 20 Min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1 Std. 30 Min
Fougasse - chleb francuski
2h
Pissaladière - francuska pizza
1h 20min
Ziemniaczane podpłomyki
13 Std.
Żytnie podpłomyki
2h 10min
Podpłomyk cztery sery
55 Min
Chlebki naan z cebulą i kminem rzymskim
2h
Chlebki śródziemnomorskie
1 Std. 5 Min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 Std. 35 Min