Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g wody
- 2 łyżeczki suchych drożdży (8 g)
- 85 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski, kopystki i papieru
- 300 g mąki pszennej
- 1 ¼ łyżeczki soli
- 4 łyżeczki przyprawy za'atar (patrz wskazówka)
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 437 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pissaladière - francuska pizza
1h 20 min
Żytnie podpłomyki
2h 10min
Ziemniaczane podpłomyki
13h
Libańskie chlebki z zatarem i sałatką z kaszy pęczak
2h 20min
Pikantne aïoli
15min
Podpłomyk cztery sery
55min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1h 30min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2h 35 min
Mini foccacie z oregano
3h 40min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2 Std. 50 Min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40min
Ciabatta
4 Std. 40 Min