Sernik z tofu (tofurnik)

Sernik z tofu (tofurnik)

3.3 23 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 40min
8 porcji

Ingrediënten

Spód
  • 180 g mąki pszennej
  • 85 g masła migdałowego, jasnego
  • 30 g cukru pudru
  • 1 jajko
  • 1 szczypta soli
Masa z tofu
  • 80 - 100 g dżemu z czerwonych owoców jagodowych np. z owoców leśnych, malinowego, jagodowego, porzeczkowego
  • 5 g agaru
  • 50 g wody
  • 400 g miękkiego tofu pokrojonego na kawałki
  • 4 jajka
  • 65 g masła migdałowego, jasnego
  • 150 - 180 g syropu z agawy
    150 - 180 g miodu
  • 1 łyżeczka ekstraktu migdałowego, naturalnego (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porcję

Natrium 73.6 mg
Eiwitten 14.2 g
Calorieën 1610.4 kJ / 384.9 kcal
Vetten 15.7 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraten 49.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...