Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spód
- 180 g mąki pszennej
- 85 g masła migdałowego, jasnego
- 30 g cukru pudru
- 1 jajko
- 1 szczypta soli
Masa z tofu
- 80 - 100 g dżemu z czerwonych owoców jagodowych, np. z owoców leśnych, malinowego, jagodowego, porzeczkowego
- 5 g agaru
- 50 g wody
- 400 g miękkiego tofu, pokrojonego na kawałki
- 4 jajka
- 65 g masła migdałowego, jasnego
-
150 - 180
g syropu z agawy
of 150 - 180 g miodu - 1 łyżeczka ekstraktu migdałowego, naturalnego (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1610.4 kJ / 384.9 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 73.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu bez laktozy
12 Std. 40 Min
Ciasto ryżowe ze słodką pastą z fasoli adzuki
8h 30min
Wegańska gryczana pizza z konfiturą z czerwonej cebuli i brokułami
1h 55min
Wegański torcik na zimno z brzoskwiniami i malinami
4 Std.
Wegańskie naleśniki
50 min
Wegańska bezglutenowa tarta ze śliwkami bez pieczenia
3 Std. 30 Min
Wegański szarpaniec
7 Std. 10 Min
Veganisu z espresso i migdałami
6h
Tofurnik z mango i limonką
3h 40min
Wegański pudding bananowy z masłem orzechowym
1h 15 min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1h 20 min
Wegańskie ciasto kokosowe
50 min