Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spód
- 180 g mąki pszennej
- 85 g masła migdałowego, jasnego
- 30 g cukru pudru
- 1 jajko
- 1 szczypta soli
Masa z tofu
- 80 - 100 g dżemu z czerwonych owoców jagodowych, np. z owoców leśnych, malinowego, jagodowego, porzeczkowego
- 5 g agaru
- 50 g wody
- 400 g miękkiego tofu, pokrojonego na kawałki
- 4 jajka
- 65 g masła migdałowego, jasnego
-
150 - 180
g syropu z agawy
of 150 - 180 g miodu - 1 łyżeczka ekstraktu migdałowego, naturalnego (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1610.4 kJ / 384.9 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 73.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb gryczany wieloziarnisty (bez glutenu)
4 Std. 15 Min
Ciasto czekoladowe z mąki gryczanej
1 Std. 10 Min
Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)
30min
Wegański smalec
2h 15 min.
Kotlety sojowe
40min
Wegański ser
6 Std. 40 Min
Ciasto ryżowe ze słodką pastą z fasoli adzuki
8 godz. 30 min
Napój sojowy
12sa 30 dk
Tofurnik z mango i limonką
3 Std. 40 Min
Tarta orzechowa z kremem z nerkowców
6h 55min
Wegański szarpaniec
7h 10min
Wegański majonez
15min