Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Génoise
- 4 blancs d'œufs
- 80 g de sucre
- orange
- 4 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- 2 c. à soupe d'eau, chaude
- 80 g de farine
Garniture
- 100 g de sucre
- 200 g de chocolat noir, en morceaux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1938 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min
Sablés viennois au chocolat
50min
Muffins au chocolat
45 Min
Gâteau choco-coco
40min
Spaghetti Carbonara
35 Min
Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges
4h 20min
Bûche au chocolat et à l'orange
3 Std. 45 Min
Forêt noire
2 Std. 30 Min
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Moelleux au chocolat
1 Std. 15 Min
Mille-feuilles
2h 25min
Gâteau au chocolat - café aérien
1 Std. 20 Min