Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta
- 400 g de crème entière
- 400 g de lait
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 3 feuilles de gélatine (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le coulis de mangue
- 1 mangue, mûre, coupée en morceaux (350 g de chair env.)
- 25 g de jus de citron vert (½ citron vert)
- 20 g d'eau
- 10 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1552 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce caramel
1 Std. 30 Min
Brownies
45 min
Sucre glace
5min
Sauce bolognaise
3h 15min
Crème pâtissière
15 min
Sauce béchamel
15 min
Crème au chocolat
3h 15min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Glace vanille au caramel salé
14 Std.
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6h 40 min
Coulis de framboises
10 Min