Bûche au chocolat et à l'orange

Bûche au chocolat et à l'orange

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u. 45min
10 portions

Ingrediënten

Le biscuit roulé façon madeleine
  • 4 œufs entiers
  • 2 jaunes d'œufs
  • 110 g de sucre
  • 120 g de beurre
  • 1 c. à café de poudre à lever (½ sachet)
  • 100 g de farine
La mousse au chocolat
  • 150 g de crème, 35 % m.g. très froide
  • 180 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao en morceaux
  • 3 œufs entiers
  • 40 g de sucre
  • 20 g de jus d'orange
  • le zeste d'orange d'une 1/2 orange, râpée
La crème au beurre
  • 2 œufs entiers
  • 70 g de sucre
  • 15 g d'eau de fleur d'oranger
  • 175 g de beurre froid et coupé en morceaux
  • 5 g de cacao en poudre non sucré
  • 5 g de sucre glace

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 portion

Eiwitten 10 g
Calorieën 2387 kJ / 574 kcal
Vetten 42 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 38 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...