Apparaten en accessoires
Fondue au fromage moitié-moitié
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
2 gousses gousse d'ail
-
400 g de gruyère in Stücken (3 cm)
-
400 g de vacherin fribourgeois in Stücken (3 cm)
-
2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
-
200 g de vin blanc, sec
-
15 g de kirsch nach Belieben
-
1 pincée de poivre fraîchement moulu
-
1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
-
1 pincée de paprika doux gemahlen
-
700 g de pain blanc in Würfeln (3 cm)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
71 g
Calorieën
5393 kJ /
1291 kcal
Vetten
65 g
Koolhydraten
91 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bon app, les Suisses!
96 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Chutney de courge et d'abricots
Geen beoordelingen
Mousse au thon
5min
Sauce automnale
10min
French dressing raffiné
15min
Mousse au jambon
10min
Dip au thon
5min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Papet vaudois
55min
Sauce à salade à la française
20min
Mousse au thon
10min
Croissants au jambon
35min
Mousse au Toblerone®
3u. 10min