Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 200 g di semi di segale
- 125 g di acqua
- ⅛ di cubetto di lievito fresco (circa 5 g)
Impasto e finitura
- 400 g di semi di segale
- 250 g di acqua
-
⅓
di cubetto di lievito fresco (circa 15 g)
of ⅔ bustina di lievito secco (circa. 5 g) - 10 g di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 516 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3hod.
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Chips croccanti con guacamole
1小时
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane integrale in cassetta
4u.
Pane rustico
2 Std.
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1 Std. 30 Min
Pizza alla romana
Keine Bewertungen
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane bigio in casseruola
2小时 25 分钟
Salmone con asparagi e grano
40min