Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) -
200
g di farina manitoba
of 200 g di farina per pizza - 200 g di farina di farro
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 450 g di radicchio, a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Taleggio senza crosta
- 10 - 15 noci sgusciate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane rustico
2h
Glassa al burro
5min
Zucchero vanigliato
72h
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1h 45 min
Pane integrale in cassetta
4h
Risotto alla parmigiana
30min
Crostata al Vin cuit
Geen beoordelingen
Panini integrali per hamburger
Geen beoordelingen
Pane integrale
Geen beoordelingen
Preimpasto per pane
24h 30 min
Pane di segale vallesano
10j