Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 200 g di farina
- 1 tuorlo d'uovo
- 100 g di burro, morbido, a pezzi
- 40 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
Ripieno
- 2 uova
- 1 tuorlo d'uovo
-
200
g di Vin Cuit (Raisinée)
of 200 g di concentrato di pere - 100 g di panna molto densa (circa 48% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1507 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2óra 30p
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Crema Thermomix®
45 Min
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2óra 30p
Torta di noci engadinese
1 Std. 15 Min
Torta di Pasqua
1 Std. 45 Min
Tortine al formaggio
50 Min
Knöpfli
50 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Torta svedese alla carota
2h
Pudding alle fragole
Geen beoordelingen
Rösti alla bernese
40min