Compatibele versies
Onigirazu (japońskie kanapki ryżowe) z szarpanym łososiem teriyaki
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gotowanie ryżu i łososia
- 500 g ryżu do sushi
- 1300 g wody
- 450 g fileta z łososia, świeżego, bez skóry
- 4 łyżki octu ryżowego
- 2 łyżeczki cukru
- 1 łyżeczka soli
Sos teriyaki i szarpany łosoś
- 2 ząbki czosnku
- 15 - 20 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 150 g sosu sojowego
- 100 g mirinu
- 80 g cukru
- 20 g skrobi ziemniaczanej
Składanie onigirazu
- 8 wodorostów nori
- majonez, ilość do posmarowania ryżu
- liście szpinaku baby, świeże, ilość do nadziania onigirazu (ok. 50 g)
- awokado, dojrzałe, pokrojone w 2-3 mm plastry, ilość do nadziania onigirazu
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1995 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushi z surimi i serkiem kremowym
1 Std. 20 Min
Ryż do sushi
1 godz.
Sałatka sushi
1u. 15min
Łosoś teriyaki z soczewicą, szpinakiem i awokado
45 min
Japońska zupa ramen
1 Std. 50 Min
Letnie rollsy z sosem z orzeszków ziemnych
1 godz.
Sushi z krewetkami w tempurze
2 Std. 40 Min
Sałatka z wodorostów wakame z grzybami mun i sezamem
45 min
Pad thai
45 min
Zupa miso
45 min
Tofu po koreańsku
1 Std. 20 Min
Zupa miso z warzywami
30 min