Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 克 橄欖油
- 100 - 150 克 綜合香料蔬菜 (爆香用) (如:洋蔥、紅蔥頭、蒜苗),切塊(2 公分)
- 350 - 400 克 綜合蔬菜 (如:櫛瓜、紅蘿蔔、南瓜),切塊(2 公分)
-
50
克 冷凍綜合蔬菜 (optioneel)
of 50 克 冷凍豌豆 (optioneel) - 700 - 800 克 水
-
1
茶匙 蔬菜高湯醬
of 1 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升) -
½ - 1
茶匙 鹽
of ½ - 1 大匙 醬油 - 60 - 80 克 乾通心粉 (湯用)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g