Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 8545 kJ / 2040 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 256 g
- Vetten
- 111 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Caramel de base
25 min
Yaourt nature au Varoma
12h
Cuisson du riz basmati
35 Min
Caramel liquide
25 min
Crème dessert au caramel
1h
Yaourt à la vanille
12h 20min
Sauce caramel
1h 30min
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Sauce caramel au whisky
35 Min
Lemon curd Mode Sauce
20 min
Toffees au caramel
2h
Crème anglaise Mode Sauce
15min