Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 8545 kJ / 2040 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 256 g
- Vetten
- 111 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Sauce caramel au whisky
35 min
Glace au caramel au beurre salé
14h
Caramel liquide
25 min
Caramel de base
25 min
Crème dessert au caramel
1h
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler 200 g d'oignons
20min
Sauce caramel
1h 30 min
Yaourt nature au Varoma
12h
Nougatine aux cacahuètes
1h 30 min
Toffees au caramel
2h