Apparaten en accessoires
Pâte à pizza italienne
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 5min
660 g
Ingrediënten
-
220 g d'eau minérale
-
5 g de levure boulangère sèche
-
400 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
-
30 g d'huile d'olive
-
7 g de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 660 g
Eiwitten
39 g
Calorieën
7150 kJ /
1694 kcal
Vetten
34 g
Koolhydraten
304 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gros beignets à la compote de pommes
3u. 40min
Pâte à pizza
1u.
Pâte brisée XL
10min
Petits beignets chocolat et noisettes
3u. 10min
Focaccia italienne
5u. 10min
Pains de semoule Matlouh
2u. 10min
Baguette tradition
15u. 25min
Brioche butchy à partager
3u. 50min
Pains batbout marocains
1u.
Brioche Nanterre
4u. 15min
Pains à burgers américains
3u. 15min
Brioche tressée
14u. 40min