Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour le saladier
- 220 g d'eau, à température ambiante
-
1
c. à café de sucre en poudre (optioneel)
of 1 c. à café de poudre de malt (optioneel) -
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 8 g de levure boulangère sèche (2 c. à café rases) - 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1835.3 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 75.5 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Purée mousseline
40min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Sauce fromagère
30 min
Brioche tressée
14h 40min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Brioche extra moelleuse
3u. 45min
Pains à burgers américains
3h 15min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Brioche à la mie filante
1h 45min