Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la pâte à cake
-
100
g de chocolat au lait, en morceaux
of 100 g de chocolat noir, en morceaux - 80 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de sucre en poudre
- 2 c. à café d'extrait de vanille
- 4 œufs
- 200 g de farine
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
Réalisation du glaçage rocher
-
35
g de noisettes, torréfiées
of 35 g d'amandes décortiquées -
225
g de chocolat au lait, en morceaux
of 225 g de chocolat noir, en morceaux - 50 g d'huile neutre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2648 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Spritz au chocolat
50min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1h 30min
Petits tigrés au chocolat
1h
Fraisier
15h
Cookies aux pépites de chocolat
25 min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1h 15 min
Cake marbré à la vapeur
1h 15 min
Babka chocolat-caramel
3h
Quatre-quarts aux pépites de chocolat
55min
Madeleines marbrées choco-vanille
1h 25min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Brioche butchy à partager
3u. 50min