Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 ½ TL Salz
Belag
- 3 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 1 Peperoni, grün oder rot (nach Geschmack entkernt)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Tomaten, halbiert
-
200
g Rinderhackfleisch
of 200 g Lammhackfleisch - 40 g Olivenöl
-
50
g Domates Salçası
of 50 g Tomatenmark - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1589 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20 min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 min
Sesamkringel - Simit
2u. 10min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 Std.
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1 Std. 45 Min
Poca (türkische Hörnchen)
2u. 10min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 Std.
Lahmacun (Türkische Pizza)
1 Std.
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10 min
Fladenbrot - Pide
1 Std. 50 Min