Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mantı-Teig
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- 100 g Wasser
Joghurtsauce
- 6 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 TL Kräutersalz
Füllung und Fertigstellung der Mantı
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 150 g Rinderhackfleisch
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Butter und etwas mehr zum Einfetten des Varoma
- 500 g Wasser
Tomaten-Butter-Sauce
- 40 g Domates Salçası (2 geh. EL)
- 1 TL Paprika edelsüß
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2004 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 Min
Veggie-Mantı
1hod. 15min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 Min
Türkische Pizza - Lahmacun
1 Std. 10 Min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1 Std. 20 Min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 Std.
Poca (türkische Hörnchen)
2 godz. 10 min
Sesamkringel - Simit
2 godz. 10 min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2 godz. 40 min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40 Min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1 Std. 10 Min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 Min