Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Wasser, lauwarm
- 160 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut abgetropft
- 1 Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 150 g Weichkäse in Lake gereift (z.B. Hakiki Koyun Peyniri oder Feta), in Stücken
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 445 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1h 45 min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 min
Türkische Pizza - Lahmacun
1h 10 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50 Min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1h
Poca (türkische Hörnchen)
2h 10min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h
Sesamkringel - Simit
2h 10min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2 Std. 40 Min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40 min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10 min