Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 100 g Milch
- 2 Eier, getrennt
- 100 g Öl
- 130 g Quark
- 500 g Mehl
- 1 TL Salz
Vegetarische Füllung
- 200 g Feta, in Stücken
Fleischfüllung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Butter
- 250 g Rinderhackfleisch
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Sesam zum Bestreuen
- Schwarzkümmel-Samen zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 520 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Tuzlu - salzige Kringel
35min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1 Std. 10 Min
Schafskäsetaschen
2 godz. 50 min
Türkische Pizza - Lahmacun
1 Std. 10 Min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Sesamkringel - Simit
2 godz. 10 min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 Std.
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 Min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min