Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Gruyère Käse, in Stücken
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 60 g Butter, in Stücken
- 120 g Dinkelmehl Type 630
- 3 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Backpulver
- 60 g Mandeln, gebrannt
- 50 g Apfelessig
- 25 g Aprikosenmarmelade
- 40 g Olivenöl
- 120 g Feldsalat, geputzt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3436 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Schwimmende Inseln
40min
Mosaik-Lachs
7 godz. 30 min
Zabaglione
15min
Parmesan-Creme-brûlée
8 Std.
Focaccia mit Salami und Feigen
2 godz. 30 min
Dattel-Mandel-Focaccia
3h 20min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 godz.
Zimtmousse
5h 40min
Limoncello-Creme
5 godz.
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min