Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 - 20 g parmezan, tăiat bucăți
Aluatul fraged
- 150 g făină
- 40 g apă
- 75 g unt, tăiat cuburi
- ½ linguriță sare fină
Umplutura
- 350 g roșii
- 280 g ton în conservă, în suc propriu, scurs
- 20 g ulei de măsline
- 1 lingură ierburi de Provence, uscate
- 150 g cremă de brânză, simplă
- 1 linguriță frunze de cimbru proaspăt, pentru finisare
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1706 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Plăcintă țărănească
1 Std. 10 Min
Clafoutis cu cireșe
50p
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
20min
Tort cu piure de mere
1óra 15p
Pătrățele cu brânză și legume
40p
Frittata cu cartof dulce, păstârnac și broccoli
55min
Far breton cu prune uscate
2h
Musaca de linte
2h 20 min
Tartă de Crăciun cu brânză și ceapă (UK)
1hod. 45min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55min
Biscuiți cu brânză
2 Std. 30 Min
Quiche Lorraine
50p