Compatibele versies
Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 600 g di rognone di vitello a toccheti (1 cm)
- 150 g di sedano rapa, pelato e a cubetti
- 80 g di polpa di granchio
- ½ cucchiaio di senape in grani grossi
- ½ cucchiaio di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaio di Quark (formaggio cremoso)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Vinaigrette
- 4 tuorli
- 50 g di olio di oliva
- 5 g di aceto di riso
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 5 g di olio di oliva
- 4 tuorli
- 300 g di acqua
- 20 g di burro
- 4 pizzichi di fior di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1586 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 30.8 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40min
Moscardini alla busara sottovuoto
2 Std.
Zuppa di gamberi piccante
45 Min
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1 Std. 50 Min
Omelette di pollo alla tailandese
50min
Insalata di pesce esotica
30 Min
Cassola cagliaritana
1 godz.
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Anguille in umido
40min
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min