Compatibele versies
Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 600 g di rognone di vitello a toccheti (1 cm)
- 150 g di sedano rapa, pelato e a cubetti
- 80 g di polpa di granchio
- ½ cucchiaio di senape in grani grossi
- ½ cucchiaio di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaio di Quark (formaggio cremoso)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Vinaigrette
- 4 tuorli
- 50 g di olio di oliva
- 5 g di aceto di riso
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 5 g di olio di oliva
- 4 tuorli
- 300 g di acqua
- 20 g di burro
- 4 pizzichi di fior di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1586 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 30.8 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda alla vaccinara
3h
Fegato alla veneziana
35 min
Lumachine in rosso
1h 40min
Ossobuco Sottovuoto
12h 40min
Limoni al pepe in conserva
72h 5min
Asparagi e patate con salsa olandese
50 min
Sarde in saor
24h 30 min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Raviggiolo di Cernusco
2h 30min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min
Salsa noisette
20 min
Fritto misto di verdure e baccalà
45 min