Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di latte
- 30 g di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 125 g di margarina
- 100 g di farina di mais tipo fioretto
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di farina tipo 00
Ripieno
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 100 g di passata di pomodoro - 400 g di filetti di merluzzo a pezzetti
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1296.5 kJ / 309.9 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Baklava
1h 30min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1h 40min
Chutney di fragole
Geen beoordelingen
Bon bon alla fragola
2h 30min
Pasta sfoglia
3h 40min
Ketchup
1h 20min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8h
Burro Montpellier
Geen beoordelingen
Sacher Torte (senza glutine)
3h
Insalata capricciosa
30 min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 Std.
Crêpes salate con verdure (senza lattosio) (Bimby Friend)
1h 20min