Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di latte
- 30 g di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 125 g di margarina
- 100 g di farina di mais tipo fioretto
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di farina tipo 00
Ripieno
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 100 g di passata di pomodoro - 400 g di filetti di merluzzo a pezzetti
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1296.5 kJ / 309.9 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Pollo speziato alle arachidi
50 Min
Pasta all'americana con pollo e salsa BBQ
45min
Confettura di kumquat e carambole
Geen beoordelingen
Brownies dolci alle patate americane (vegan)
1 Std.
I tacconi allo sgagg
2 Std.
Ayran alla menta
5 min
Zuppa di noodles vietnamita (Bun bo hue)
2 Std. 30 Min
Sorbetto alla frutta tropicale
9 Std. 15 Min
Arroz de marisco
1 Std. 10 Min
Polpette di pane e seitan con cipolle stufate
55min
Black burger
5h
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1 Std. 10 Min