Tarte de pera e arandos com creme de amêndoa

Tarte de pera e arandos com creme de amêndoa

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u.
18 doses

Ingrediënten

Peras cozidas
  • água
    500 g
  • açúcar
    200 g
  • peras rocha cortadas ao meio s/ casca e s/ caroço (700 g aprox.)
    6
  • vagens de cardamomo
    4
  • estrela de anis
    1
  • pau de canela
    1
Massa
  • farinha tipo 65
    380 g
  • açúcar
    100 g
  • manteiga
    200 g
  • sal
    1 c. chá de
  • gemas de ovo
    2
  • leite
    60 g
Recheio
  • açúcar
    200 g
  • amêndoa s/ pele
    200 g
  • amido de milho
    20 g
  • ovos
    2
  • manteiga à temperatura ambiente
    200 g
  • canela em pó
    ½ c. chá de
  • cardamomo em pó
    ½ c. chá de
  • rum
    15 g
  • arandos secos (cranberries)
    200 g
    200 g Passas de uva
Molho
  • natas
    150 g
  • piripíri em pó
    ½ c. chá de
  • chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços
    200 g
  • café preparado quente
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Eiwitten 7 g
Calorieën 2367 kJ / 566 kcal
Vetten 33 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 62 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...