Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 folhas de gelatina neutra cortadas em pedaços
- 150 g avelãs torradas
- 4 ovos
- 300 g leite
- 380 g açúcar
- 400 g natas c/ 35% de gordura bem frias (ver dicas)
- 100 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 200 g framboesas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2421.5 kJ / 578.7 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 57.4 g
- Vetten
- 35.4 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 101.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de curgete e manjericão
25 Min
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40min
Batatas recheadas
1 godz. 30 min
Sangria de rosé com melancia
15min
Geleia de maçã
4 Std.
Piza de massa vermelha com burrata, beringela e curgete salteadas
3 Std. 45 Min
Bananas da Madeira com molho de caramelo e especiarias
1 Std. 50 Min
Gelado de maçã assada com vinho do Porto
12h
Sopa fria de curgete e parmesão
1 godz.
Doce de uvas e frutos secos
50min
Rolo de omelete com recheio de requeijão e hortelã
30 Min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1 Std. 40 Min