Compatibele versies
Sopa de tomate com quenelles de manjericão e tomate seco
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quenelles
- 15 g manjericão
- 100 g tomate seco escorrido
- 60 g manteiga
- 2 ovos
- 130 g sêmola de trigo
Sopa
- 40 g manteiga
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 100 g chalota
- 1500 g tomate em pedaços
- 10 pés de tomilho, só as folhas
- 10 g açúcar amarelo
- 2 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 1500 g água
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 2 cubos de caldo de legumes
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 689 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de curgete e caju
8h 20min
Vichyssoise de espargos
40 Min
Goulash com dumplings
1 Std. 30 Min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1h 5min
Sopa cremosa de aspargos
30 min
Creme de couve-flor, caril e leite de coco
50 min
Sopa de cebola gratinada à francesa
5 godz. 30 min
Creme de feijão branco e cogumelos
1 Std. 15 Min
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1 godz. 50 min
Creme de espargos com parmesão
30 min
Creme de grão e couve-flor assados
35 min
Sopa marroquina de cenoura
40 Min