Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 2 ząbki czosnku
- 580 g ziaren kukurydzy, świeżych (patrz wskazówka)
- 50 g wody
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- ½ - 1 ¼ łyżeczki soli
- 1 - 1 ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
grzanki, do podania
of boczek, w plastrach, smażony lub warzywa (np. pieczarki), duszone, do podania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 480 kJ / 114.8 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto z grzybami
1h 5min
Purée ziemniaczane z groszkiem i mięta
45 Min
Risotto z łososiem i bulwą kopru włoskiego
35 min
Risotto z jarmużem
50 min
Risotto z boczkiem i pieczarkami
40 min
Risotto z parmezanem
30 min
Risotto z cukinii
45 Min
Risotto z parmezanem
40 min
Risotto z groszkiem i miętą
40 min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35 min
Risotto z burakami i balsamico
40 min
Risotto bianco z zielonym groszkiem
25 min