Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte de haricots azuki
- 200 g de haricots azuki secs, préalablement trempés dans l'eau pendant 4 heures
- 650 g d'eau
- 100 g de sucre roux
La pâte à mochi et le façonnage
- 890 g d'eau
- huile, pour huiler
- 150 g de farine de riz gluant
- 2 c. à soupe de fécule de pomme de terre
- 50 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1105.4 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cupcakes rouge
1 godz.
Onigiris végétariens
2 godz.
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50min
Mochis mangue-Passion
2 godz. 30 min
Makis de légumes
8 godz. 30 min
Mochis à la pâte anko
14h 40min
Chirashi (riz vinaigré aux petits légumes et tofu laqué)
1h 45min
Makis au gingembre, champignon et avocat
1 godz.
California rolls aux langoustines et mayonnaise à la mangue
12 godz. 40 min
Makis
1 godz.
Raviolis pékinois
1 godz.
Makis au thon
2 godz.