Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, gewürfelt
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 600 g Schweinegulasch (Ober-/Unterschale oder Schulter), in Würfeln (2 cm)
- 300 g Wasser und mehr zum Kochen
- 200 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 500 g Bandnudeln
- 30 g Speisestärke
- 300 g Champignons, in Scheiben
- 100 g Sahne
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, und mehr zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3185 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 801.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerbraten mit Spätzle
53h
Gyros-Eintopf
50min
Mini-Rouladen
3 Std. 30 Min
Rindfleischrouladen mit Rotkohl
2hod. 10min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20 min.
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min
Smoked Gulasch mit Bacon
4h
Schweinefilet in Metaxasauce
1h 30 min
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45 min.
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h
Schlemmertopf
40 Min
Paprika-Puten-Gulasch
2 godz.