Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, gewürfelt
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 600 g Schweinegulasch (Ober-/Unterschale oder Schulter), in Würfeln (2 cm)
- 300 g Wasser und mehr zum Kochen
- 200 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 500 g Bandnudeln
- 30 g Speisestärke
- 300 g Champignons, in Scheiben
- 100 g Sahne
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, und mehr zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3185 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 801.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 Std. 20 Min
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45 min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Mini-Rouladen
3 Std. 30 Min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 godz. 40 min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 min
Schlemmertopf
40 min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Saftgulasch vom Rind
2u. 45min
Schweinefilet in Metaxasauce
1 Std. 30 Min
Smoked Gulasch mit Bacon
4h
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2u. 45min