Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe, in dünne Scheiiben
- 300 g Gyros-Geschnetzeltes, in Streifen (1 x 3-4 cm)
- 20 g Tomatenmark
- 100 g Gyros-Geschnetzeltes, in Streifen (1 cm x 3-4 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 400 g Wasser
- 1 rote Paprika, in Stücken (1 cm)
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 165 g), abgetropft
- 200 g Zucchini, in Stücken (1 cm)
- 50 g Oliven, grün, entsteint
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - Crème fraîche zum Servieren
- 1 Baguette, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2112 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
1 godz.
Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi und Zucchini
35 min
Bauerntopf zum Schlemmen
45min
Gyros mit Ofendrillingen und Paprikasauce
30 min
Vorrats-Tortellini-Suppe
40min
Schlemmertopf
40min
Würstchen-Gulasch
35 min
Gyros-Paprika-Suppe
30 min
Lasagne-Eintopf
35 min
Paprika-Puten-Gulasch
2 Std.
Gyros-Auflauf
1h 20min
Schnelle Silvestersuppe
40min