Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g coentros
- 15 g poejo
- 5 dentes de alho
- 70 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 3000 g água
- 50 g vinagre
- 1 ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- 2 perdizes cortadas em quartos (600 g aprox.)
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 250 g pão alentejano cortado finamente
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1800 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Azevias no forno com puré de aipo
1 Std.
Mini pizas WoW
2 Std.
Coelho com ameixas e sultanas
3h 50min
Ponche de terror
20 min
Sopa da pedra
13h
Fraca em crosta de farinha e sal com legumes
2 Std. 30 Min
Bolo com amores-perfeitos
55 min
Pizas careta
1 Std. 30 Min
Piza de restos
4h 40min
Ovos com tomate e queijo
40 Min
Sopa de cebola gratinada à francesa
5 godz. 30 min
Açorda alentejana de bacalhau
30 min