Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g coentros
- 15 g poejo
- 5 dentes de alho
- 70 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 3000 g água
- 50 g vinagre
- 1 ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- 2 perdizes cortadas em quartos (600 g aprox.)
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 250 g pão alentejano cortado finamente
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1800 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Borrego mediterrânico
10hod.
Lulas recheadas
1h 15min
Carapaus alimados
24h
Empada de cozido à portuguesa
2 Std. 10 Min
Crepes com molho de laranja
25 λεπτ.
Conserva de tomate com mel
45min
Caldeirada de corvina
1 godz. 50 min
Bacalhau em sous-vide com molho de aneto e puré de pimentos assados
1ωρ. 20 λεπτ.
Molho choron
20 λεπτ.
Creme de agrião e rúcula
2u. 45min
Mexilhões com molho de cerveja
25 λεπτ.
Caldo de borrego com hortelã
50 λεπτ.