Açorda de perdiz
TM6 TM5

Açorda de perdiz

3.8 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 g coentros
  • 15 g poejo
  • 5 dentes de alho
  • 70 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
  • 3000 g água
  • 50 g vinagre
  • 1 ½ c. chá de sal
  • 6 ovos
  • 2 perdizes cortadas em quartos (600 g aprox.)
  • 1 c. chá de caldo de carne caseiro
    of 1 cubo de caldo de carne
  • 250 g pão alentejano cortado finamente

Voeding
per 1 dose
Calorieën
1800 kJ / 431 kcal
Eiwitten
35 g
Koolhydraten
2 g
Vetten
21 g
Vezels
2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten