Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g coentros
- 15 g poejo
- 5 dentes de alho
- 70 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 3000 g água
- 50 g vinagre
- 1 ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- 2 perdizes cortadas em quartos (600 g aprox.)
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 250 g pão alentejano cortado finamente
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1800 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Perdiz de escabeche
24 Std.
Bacalhau em sous-vide com molho de aneto e puré de pimentos assados
1h 20min
Atum em molho de tomate com Arroz e Doce de pêssego
Geen beoordelingen
Almôndegas com molho de tomate
10 min
Taças de couve roxa com frango
25 Min
Rabo de boi
16h
Patê marinheiro
5 min
Caril de frango
55 Min
Iogurte gelado de ananás e de morango
20 Std.
Salteado de porco com molho de pimenta preta
30 Min
Merengue de cacau
2 godz. 15 min
Bacalhau com “natas”
50 min