黑木耳雪蓮子軟骨湯

黑木耳雪蓮子軟骨湯

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 5 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 豬軟骨 先以熱水川燙去血水
    250 克
  • 800 克
  • 罐裝雪蓮子 以清水沖洗乾淨
    120 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 新鮮黑木耳 切片(約2公分)
    120 克
  • 1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 13.6 g
Calorieën 773.4 kJ / 185 kcal
Vetten 9.5 g
Vezels 3.4 g
Koolhydraten 12.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...