Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa para tamal
- 250 g de harina de maíz nixtamalizado (p.ej. Maseca)
- 125 g de manteca de cerdo
- 1 cdita de polvo para hornear
- ½ cdita de sal fina
- 185 g de caldo de pollo
Chiles rellenos
- 200 g de carne de cerdo tipo chilorio (enlatado o en bolsa)
- 8 chiles poblanos chicos
- 16 hojas de maíz para tamal remojadas
- 1200 g de agua
Caldillo de jitomate
- 300 jitomate
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
- 1 rama de epazote
- 300 g de frijoles negros cocidos y el caldo de los frijoles
- 125 g de crema ácida, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1771.4 kJ / 421.8 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 23.9 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de nopales
45min
Caldo de camarón
40min
Huevos ahogados en cazuela
45min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Chicharrón en salsa verde
35min
Chicharrón en salsa verde
35min
Caldo de camarón
25 min
Esquites de feria
25 min
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min
Tamal de cazuela
1 Std. 30 Min
Pambazos CDMX
2h 30min
Chicharrón en salsa verde
25 min