Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Genoise de almendras
- 4 huevos
- 120 g de azúcar refinada
- 25 g de mantequilla sin sal
- 120 g de harina de trigo
- 25 g de harina de almendras
Mousseline
- 1 vaina de vainilla
- 50 g de azúcar refinada
- 250 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 huevos chicos
- 100 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 100 g de fresas, y un poco más para decorar
- 50 g de frambuesas, y un poco más para decorar
- merenguitos, para decorar
- fruta, para decorar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1874.5 kJ / 446.3 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 26.7 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bachour: Red Velvet triffle de frambuesa
4 godz.
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Sedoso de pistache
1h 30min
Macarrones con merengue suizo
1h 10 min
Festejo de zanahoria
2h 55 min
Galletas de mermelada
1h 30min
Fondant de malvavisco
2 godz. 15 min
Glaseado de azúcar glass
10 min
Pastel lava de chocolate
30 min
Roles de canela con glaseado
2h 30min
Pastel triple chocolate en capas
2h 30min
Galletas de Pascua
50min