Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Genoise de almendras
- 4 huevos
- 120 g de azúcar refinada
- 25 g de mantequilla sin sal
- 120 g de harina de trigo
- 25 g de harina de almendras
Mousseline
- 1 vaina de vainilla
- 50 g de azúcar refinada
- 250 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 huevos chicos
- 100 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 100 g de fresas, y un poco más para decorar
- 50 g de frambuesas, y un poco más para decorar
- merenguitos, para decorar
- fruta, para decorar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1874.5 kJ / 446.3 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 26.7 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Velvet
1 godz. 20 min
El mejor pastel de chocolate
1 godz.
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Garibaldis de chocolate
50min
Galletas de mermelada
1h 30min
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min
Tarta de queso mascarpone y fresas a la vainilla
2h 20min
Fondant de malvavisco
2h 15min
Betún de queso crema
5 min
Pastel tropical
2h 40min
Pastel triple chocolate en capas
2 godz. 30 min
Pizza
1 godz.