Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlova
- 240 g de azúcar refinada
- 6 claras de huevo, (aprox. 180 g)
- 1 cdita de cremor tártaro
- 1 cdita de vainilla, al rededor de la mariposa
- 1 cda de fécula de maíz, al rededor de la mariposa
Ganache de chocolate blanco
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 250 g de chocolate blanco, en trozos o chispas
Crema de chocolate blanco
- 270 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 100 g de crema vegetal, tipo chatilly
- 15 g de azúcar refinada
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
Decoración con chocolate temperado
- 150 g de chocolate amargo
Montaje
- 100 g de chocolate blanco
- 200 g de frambuesas
- hojas de menta fresca
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2579.2 kJ / 616.4 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 37.5 g
- Verzadigd vet
- 22.6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 84.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan brioche
14h
Mole rosa de Taxco, Guerrero Al Vacío TM6 (Black Diamond)
2hod. 30min
Merengue francés
10 min
Praliné de avellanas TM6
25min
Roles de canela con glaseado
2hod. 30min
Rosca de Reyes
3 Std.
Ganache de chocolate
35 min
Crema batida insuperable
30 min
Crema batida
10 min
Bachour: Tartas de frambuesa con chocolate
2hod. 30min
Mermelada de jitomate y chile
1h 15min
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2hod.