Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de caramelo y sal
-
250
g de azúcar refinada
of 250 g de azúcar estandar - 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1030 g de agua
- 30 g de mantequilla sin sal, fría y en un solo trozo (aprox. 60 mm x 40 mm x 10 mm)
- 1 cdita de jugo de limón, recién exprimido
- 1 cdita de sal
- 50 g de vinagre blanco
Helado
- ½ vaina de vainilla
- 600 g de leche entera
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de azúcar refinada
- 6 yemas de huevo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5 godz.
Helado keto de vainilla TM6
4ωρ.
Caramelo inglés a mi manera TM6
30min
Salsa holandesa TM6
15min
Helado de caramelo salado
14 Std.
Paletas de caramelo TM6
40 Min
Salsa de caramelo TM6
1h 30min
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24 Std.
Ensalada César
15min
Jalapeño poppers
1h
Ensalada César
10min
Hojaldre
1h 20min