Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de caramelo y sal
-
250
g de azúcar refinada
of 250 g de azúcar estandar - 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1030 g de agua
- 30 g de mantequilla sin sal, fría y en un solo trozo (aprox. 60 mm x 40 mm x 10 mm)
- 1 cdita de jugo de limón, recién exprimido
- 1 cdita de sal
- 50 g de vinagre blanco
Helado
- ½ vaina de vainilla
- 600 g de leche entera
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de azúcar refinada
- 6 yemas de huevo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Volcán de chocolate
20 Min
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1 Std. 50 Min
Caramelo inglés a mi manera TM6
30 min
Cachete de cerdo en vino tinto Al vacío
8 Std. 45 Min
Salsa de caramelo TM6
1 godz. 30 min
Tortugas de tres chocolates
1h
Coulis de frutos rojos frescos
10 Min
Helado de chocolate
12h
Helado de canela
12h
Salsa catsup
1h 15min
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1h 15min
NY Cheesecake
1h