Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho de vainilla monk
- mantequilla, para engrasar el molde
- harina de trigo, para enharinar el molde
- 180 g de mantequilla, derretida y templada (ver tip)
- 10 claras de huevo
- 120 g de almendra en polvo
- 100 g de harina
- 1 cdita de polvo para hornear
- 50 g de monk fruit (fruto del monje)
- 2 cdas de extracto de vainilla natural
- 1000 g de agua, para Limpiar
Crema pastelera monk
- 185 g de leche de almendras
- 2 yemas de huevo
- 15 g de fécula de maíz
-
1
cda de extracto de vainilla natural
of ½ vaina de vainilla, sólo las semillas - 15 g de monk fruit (fruto del monje)
- 20 g de mantequilla, en cubos pequeños
- 1000 g de agua, para Limpiar
Crema batida monk
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 50 g de crema vegetal, tipo chantilly, sin azúcar
- 1 cda de monk fruit (fruto del monje)
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 1000 g de agua, para Limpiar
Crema de vainilla monk
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 1000 g de agua, para Limpiar
Crema batida coco monk
- 1 lata de crema de coco, en refrigeración por 24 hrs, solamente la parte más densa (ver tip)
- 1 - 2 cdas de monk fruit (fruto del monje)
- ½ vaina de vainilla, sólo las semillas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2427 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 29 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 88 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galletas de mantequilla
50 мин.
Crema batida rápida
5 min
Pastel avellanado crispie
3h
Panqué cubierto con chocolate TM6
1h
Baguette de chocolate
1h 30min
Pan de muerto con cítricos
1u. 40min
Mil hojas de higos
45min
Crema batida insuperable
30min
Harina sin gluten para pastelería
10min
Glaseado de azúcar glass
10min
Crème brûlée de café TM6
15min
Macarrones con merengue francés
1h 30min