Focaccia de romero y jitomate deshidratado

Focaccia de romero y jitomate deshidratado

4.7 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
6 porciones

Ingrediënten

  • 240 g de agua
  • 15 g de aceite de oliva y un poco más para untar
  • 20 g de levadura prensada fresca
    2 cucharaditas de levadura seca instantánea, (8 g)
  • 400 g de harina de trigo
  • 1 ½ cucharadita de sal gruesa y un poco más
  • 150 g de jitomate deshidratado en aceite cortado en tiras
  • 1 cucharada de romero fresco sólo las hojas
  • 70 g de aceitunas negras deshuesadas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 0 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 1222 kJ / 291 kcal
Vetten 7 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 51 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...