Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g de agua
- 15 g de aceite de oliva, y un poco más para untar
-
20
g de levadura prensada fresca
of 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (8 g) - 400 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal gruesa, y un poco más
- 150 g de jitomate deshidratado en aceite, cortado en tiras
- 1 cucharada de romero fresco, sólo las hojas
- 70 g de aceitunas negras deshuesadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1222 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Keppe charola
1hod. 40min
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1 Std.
Tabule
30 Min
Focaccia - Demo presentadores
35 Min
Bruschetta de yogur y jitomate
40 Min
Biscotti de chabacano y pistache
1 Std.
Scones con mantequilla de frambuesa
25min
Paté de hongos, queso y tomate
40 Min
Soufflé de queso rápido
45 Min
Soufflé de huauzontle
50 Min
Focaccia de jitomate
1 Std.
Babka de chocolate
3u.