Pudding alla zucca e pan brioche

Pudding alla zucca e pan brioche

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 400 g di polpa di zucca Butternut, a pezzi (2 cm)
  • 250 g di acqua
  • burro q.b.
  • 370 g di pan brioche a fette
  • 100 g di uvetta sultanina
  • 480 g di latte intero
  • 50 g zucchero
  • 2 uova
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • ½ cucchiaino di cardamomo in polvere
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 7.8 g
Calorieën 1333 kJ / 319 kcal
Vetten 11.5 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 45.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...