Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 50 g d'eau
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 3 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 7 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 6 œufs
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches de pain de mie blanc
- 6 tranches de bacon
- 3 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2445.1 kJ / 584.4 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 52.2 g
- Verzadigd vet
- 27.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 752.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce béarnaise
20 min
Trempette mexicaine étagée
25 min
Sauce choron
20 min
Œufs brouillés aux fines herbes
30min
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1h
Sauce chimichurri
5 min
La poutine
1h 35 min
Œuf mi-mollet aux épinards
1h 50 min
Œufs Benedict light
50min
Œufs brouillés à la florentine
35 Min
Fish and chips, sauce tartare
1h 20 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min