Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g amêndoa c/ pele
- 75 g queijo parmesão
- 60 g sobras de pão
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 15 g salsa
- 90 g iogurte grego
- Azeite q.b. p/ untar e regar
- 1000 g lombo de bacalhau fresco s/ pele e s/ espinhas (2 unid. aprox.)
- 1000 g água
- 800 g batatinha nova cortada em metades
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2042 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombo de salmão com crosta de ervas aromáticas e salada de batata
1 Std. 20 Min
Bacalhau em lascas com crosta de coco e puré de verdes
55 min
Batata-doce recheada com salmão
35 min
Batatas-doces recheadas com peru
30 min
Papelotes de salmão com cuscuz com tomate seco
35 min
Panados de frango com amêndoa
40 Min
Dourada recheada com pesto de coentros
50 min
Frango com salada de feijão-branco e pesto de rúcula
55 min
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
45 Min
Frango assado com laranja e arroz árabe
1 Std.
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25 Min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 min