Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g amêndoa c/ pele
- 75 g queijo parmesão
- 60 g sobras de pão
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 15 g salsa
- 90 g iogurte grego
- Azeite q.b. p/ untar e regar
- 1000 g lombo de bacalhau fresco s/ pele e s/ espinhas (2 unid. aprox.)
- 1000 g água
- 800 g batatinha nova cortada em metades
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2042 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguini de curgete com salmão fumado e pesto
20min
Lombo de salmão com crosta de ervas aromáticas e salada de batata
1u. 20min
Salmão no forno com funcho e alho-francês
30min
Mousse de limão light
2 godz. 30 min
Papelotes de bacalhau e legumes com batatinhas
1hod.
Tarte de salmão e tomate seco
35 Min
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25min
Salmão com bulgur e molho de manga verde
35 Min
Salada de frango com quinoa, morangos e molho pesto
30min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50min
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1h 5min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 Min