Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g amêndoa c/ pele
- 75 g queijo parmesão
- 60 g sobras de pão
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 15 g salsa
- 90 g iogurte grego
- Azeite q.b. p/ untar e regar
- 1000 g lombo de bacalhau fresco s/ pele e s/ espinhas (2 unid. aprox.)
- 1000 g água
- 800 g batatinha nova cortada em metades
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2042 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25 Min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 Min
Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres
1h 10 min
Rolo de peru recheado com frutos vermelhos
2 Std. 30 Min
Douradas com crumble de avelã e bulgur de legumes
1 Std.
Salmão ao vapor com salada de bulgur e molho de iogurte
45min
Salmão com salada de lentilhas, pimentos e abacate
2h
Frango assado com laranja e arroz árabe
1 Std.
Salmão com bulgur e molho de manga verde
35 Min
Polvo no forno com risoto de grelos
1 Std. 40 Min
Gelado de manga e leite de coco
8h
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50 Min