Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de repollo en trozos de 4-5 cm
- 200 g de cebolla en trozos
- 1 puerro en trozos (aprox. 150 g)
- 150 g de pimiento (verde o rojo) en trozos
- 1 rama de apio en trozos
- 500 g de tomates cortados en cuartos
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- especias variadas al gusto (orégano, albahaca, etc.)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 471 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 413.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Guiso de verduras
45min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45min
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35min
Sopa minestrone
35min
Kasoundi de jitomate (salsa de jitomate y mostaza)
2h
Sopa alemana de verduras con albóndigas
1h
Menú: Sopa de verduras con pasta. Paleta de cerdo rellena y verduras. Pudines y muffins
1 Std. 40 Min
Sopa de los hortelanos
30min
Menú: Sopa de verduras - Lubina a la espalda con patatas para dos
45min
Sopa de apio con patata
35min
Sopa campera
1h