Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de repollo en trozos de 4-5 cm
- 200 g de cebolla en trozos
- 1 puerro en trozos (aprox. 150 g)
- 150 g de pimiento (verde o rojo) en trozos
- 1 rama de apio en trozos
- 500 g de tomates cortados en cuartos
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- especias variadas al gusto (orégano, albahaca, etc.)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 471 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 413.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa juliana con verduras frescas
40 min
Sopa campera
1h
Crema de ejotes con verduras
35 min
Sopa minestrone
35 min
Sopa de los hortelanos
30 min
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35 min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45 min
Guiso de verduras
45 min
Menú: Bullabesa
1h 5 min
Verduras escabechadas
12 godz. 30 min
Berenjenas y calabacines marinados
1h 30min
Crema con espinacas
25min