Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 400 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 120 g de mozzarella fresca (1 bola escurrida y en trozos)
-
250
g de tomates (en cuartos y sin semillas)
of 250 g de tomate troceado en conserva escurridos - 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
- 1 cucharadita de sal
Montaje y horneado
- 200 g de queso emmental rallado
- 75 g de pepperoni en lonchas
- 50 g de champiñones laminados
- 50 g de pimiento verde cortado en aros
- 30 g de aceitunas negras sin hueso
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1809 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 17.85 g
- Koolhydraten
- 38.49 g
- Vetten
- 23.06 g
- Vezels
- 2.63 g
Alternatieve recepten
Aros de cebolla
20 λεπτ.
Pan plano relleno de mozzarella
40 min
Pizza con arúgula y tomate seco
50min
Nidos de huevo al horno
4 Std.
Empanadas potosinas
45 min
Alitas de pollo picantes (Buffalo wings)
1h 40min
Empanadillas de pulpo
1h 30min
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
1h 40min
Chalupas rojas
40 min
Pizza caprichosa
2h 40min
Perrukis calientes
1h 40min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min