Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 400 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 120 g de mozzarella fresca (1 bola escurrida y en trozos)
-
250
g de tomates (en cuartos y sin semillas)
of 250 g de tomate troceado en conserva escurridos - 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
- 1 cucharadita de sal
Montaje y horneado
- 200 g de queso emmental rallado
- 75 g de pepperoni en lonchas
- 50 g de champiñones laminados
- 50 g de pimiento verde cortado en aros
- 30 g de aceitunas negras sin hueso
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1809 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 17.85 g
- Koolhydraten
- 38.49 g
- Vetten
- 23.06 g
- Vezels
- 2.63 g
Alternatieve recepten
Calzone margarita con huevo
2h 50min
Pizza de trucha ahumada, alcaparras y mascarpone
30 min
Pizza hawaii de carnes frías con orilla de queso
2 godz. 10 min
Pizza caprichosa
2 godz. 40 min
Perrukis calientes
1h 40min
Pizza 2 sabores
30 min
Pizza con borde relleno de queso
1h
Ensalada en vaso
15min
Pizza cuatro quesos
1h 30min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Pizza diavola
2 godz. 15 min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45 min