Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 50 g de aceite de oliva virgen extra y algo más para engrasar
- 100 g de agua
- 50 g de manteca de cerdo
- 20 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Cobertura de verduras
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de calabacín con piel y en trozos
- 100 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharada de pimentón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2081 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 34.3 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia de Puglia
1 Std.
Coca de recapte (Cataluña)
1 Std. 15 Min
Coca de ensaimada con sobrasada
10 godz. 30 min
Cocas de Valldemossa
1hod. 50min
Coca de verduras
40 Min
Masa para cocas
1 Std.
Bizcocho o coca de cuarto
1 Std.
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30 Min
Coca de puerros y beicon
1hod. 50min
Monas de Pascua
2u. 40min
Coca de llanda
40 Min
Coca de trempó de verano
1 Std.