Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale von ½ Zitrone dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 25 g Pinienkerne
- 20 Basilikumblätter, frisch
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Bedecken
- ¼ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 839 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Pinienkern-Schnittlauch-Pesto
10 Min
Kürbiskern-Pesto
10 Min
Kürbiskernpesto
10 Min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1h
Tomaten-Salbei-Sauce
30min
Pesto mit Walnuss und Ricotta
10 Min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50min
Pesto mit Rucola und Chili
5min
Pesto mit Basilikum
5min
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30min
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20min
Rucola-Risotto
35 dk